Dan Tamás

Complex Cégcsoport
elnök-vezérigazgató

Köszöntöm Önöket a Complex Cégcsoport weboldalán!

Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önök számára Cégcsoportunk múltját, jelenét és természetesen a jövőbeli elképzeléseinket.

A Cégcsoport alapítója a Complex Jog-Ász Ügyviteli és Szolgáltató Kft., amely 2011 szeptemberében alakult Tiszavasváriban. A társaság megalakulásától kezdve jogi tanácsadással valamint üzletvezetési tanácsadással is foglalkozik. Kezdetben a jogi szaktanácsadás mellett szerződések elkészítése és megkötése volt a fő tevékenysége a cégnek. A kft. megalakulása óta Tiszavasváriban működik.

Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően ma már a Complex Jog-Ász Kft. cégcsoporttá nőtte ki magát és 6 gazdasági társaság konzorciumának lett az alapítója és vezetője. A cégcsoport tagjai közé tartozik a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., Akribia Union Kft., Centrum Tender Kft., Natural Group Kft., Tiszaparti Horgászparadicsom Kft. Napjainkban a cégcsoport fő tevékenységei közé tartoznak a különböző üzleti tervek készítése, pályázatok előkészítése, megvalósítása és komplett kivitelezése, hazai valamint nemzetközi piackutatás és versenytárselemzések készítése.
A társaság az elmúlt két évben számos olyan pályázat kidolgozását és lebonyolítását vitte véghez, amelyeknek köszönhetően hamarosan európai szintű gazdasági, turisztikai létesítmények valósulnak meg az Észak-Alföldi régió egyes településein. Ezek a beruházások azon felül, hogy számos új munkahelyet teremtenek új, gazdaságélénkítő impulzusokat adhatnak a régió számára. A gazdaság fellendítésén túl, minden pályázatban nagy szerepet tulajdonítunk a megújuló energiaforrások felhasználásának és már a tervezésnél figyelembe vesszük a különböző horizontális szempontokat is.
A pályázatok között jellemzően telephelyfejlesztéssel, turisztikai beruházással, ezen belül is ökoturizmussal és attrakciófejlesztéssel kapcsolatos tenderek valósulnak meg, de a projektek sorát gyarapítják az olyan non-profit jellegű beruházások is, ahol leginkább a környezettudatosság a környezeti nevelés, az élőhelyvédelem- és helyreállítás jelenik meg fő irányelvként.

Hisszük azt, hogy a kevésbé szerencsés helyzetű Észak-Alföldi régióban is lehet sikeres fejlesztéseket, beruházásokat útnak indítani, akkor, ha a megfelelő célokat, a megfelelő emberek segítségével érjük el. Hiszünk abban, hogy a térségben megszülető értékes álmok nincsenek „halálra ítélve”. Hiszünk abban, hogy ezeket az itt élő emberek szorgalmával, a térségben rejlő erőforrásokkal, valamint kemény munka segítségével meg lehet valósítani.

A Complex Cégcsoport a jövőben is vállalja pályázatok elkészítését az igények megfogalmazásától kezdve a teljes kivitelezésig. Ügyfeleink számára továbbra is biztosítunk jogi és üzleti tanácsadást és természetesen üzleti tervek, készítését is elvégezzük.